E-mailadres veranderen

Als je contactgegevens veranderen kan je dit makkelijk bijwerken.

Volg de volgende stappen:

1. Ga naar je dashboard (met je e-mailadres en wachtwoord)
  2. Tik op je 'Profiel icoon' (linksboven) om toegang te krijgen tot instellingen
  3. Kies 'Pagina instellingen'
  4. Typ het nieuwe e-mailadres in 'Email'

Opmerking: Houd er rekening mee dat je e-mailadres waarmee je inlogt met Vev NIET verandert. Het heeft alleen invloed op alle communicatie.

Je hebt je e-mailadres op Vev gewijzigd. Onthoud! Het is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat je accountgegevens, met name je e-mailadres, altijd up-to-date zijn om effectieve communicatie te behouden.