Toevoegen aan beginscherm

Het toevoegen van je Vev-pagina als een web-app op het startscherm is een handige manier om snel toegang toe te krijgen.

Volg deze stappen om een snelkoppeling voor het startscherm te maken:

Voor iOS (iPhone en iPad)

1. Download Vev in de App Store

Voor Android

1. Open Google Chrome en ga naar je dashboard
  2. Tik op het menu met drie stippen in de rechterbovenhoek om het menu te openen
  3. Selecteer Toevoegen aan beginscherm in het menu.
  4. Je kunt de naam wijzigen en vervolgens op Toevoegen tikken om de snelkoppeling te maken.
  5. De snelkoppeling verschijnt nu op je beginscherm voor snelle toegang.

Je hebt nu snel toegang tot je dashboard.

Tip: Wist je dat je klanten je Vev-link ook als web-app op hun startscherm kunnen toevoegen en hun bestellingen of boekingen meteen kunnen plaatsen? Je kunt je Vev-link met hen delen en hen vragen de bovenstaande stappen te volgen.