Notificaties instellen

Notificaties zijn een super handig om op de hoogte te blijven, hierdoor mis je nooit een belangrijke updates.

Je kunt meldingen inschakelen om realtime meldingen te ontvangen over bestellingen, boekingen, herschikkingen en nog veel meer rechtstreeks op je apparaat.

1. Start je Vev-webapp op het startscherm
  2. Tik op Inschakelen op de kaart Meldingen inschakelen op je dashboard
  3. Selecteer Toestaan in het dialoogvenster Systeemvoorkeuren
  4. Je bent helemaal klaar! Het ontvangen van tijdige waarschuwingen voor alle activiteiten op uw Vev-pagina zal je helpen een betere klantenservice te bieden en je boekingen of bestellingen efficiënter te beheren.

Belangrijk: Meldingen zijn momenteel beschikbaar voor iOS en Android. Voor iOS moet je minimaal iOS 16.4. gebruiken. Om meldingen op iOS in te schakelen, moet je Vev eerst toevoegen als een webapp op het startscherm. Zorg ervoor dat je notificaties aanzet in je focus modus.