Taal aanpassen

Je kunt je Vev-pagina instellen op de taal van je voorkeur, zodat deze gemakkelijk toegankelijk is voor je klanten.

Opmerking: Vev is beschikbaar in het Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Nederlands, Noors, Deens en Zweeds, met binnenkort meer talen.

1. Ga naar je dashboard
  2. Tik op uw profielpictogram in de linkerbovenhoek om toegang te krijgen tot instellingen
  3. Klik bovenaan op Pagina- en accountinstellingen
  4. Scrol omlaag naar Algemene instellingen
  5. Tik op paginataal en selecteer een optie in het vervolgkeuzemenu

Gefeliciteerd! Je Vev-pagina is nu ingesteld op de gewenste taal.