Openingstijden aanpassen

Het aanpassen van je openingstijden is eenvoudig en kan vanaf elk apparaat worden gedaan.

1. Ga naar uw openingstijden vanaf je dashboard
  2. Selecteer openingstijden
  3. Je ziet een voorbeeld set van openingstijden. Pas de tijd en/of dagen aan.
  4. Je kunt op '+ Meer uren toevoegen' klikken om later op de dag weer te openen.
  5. Of klik op '+ Dagen toevoegen' om een reeks tijden voor andere dagen te maken
  6. Vanaf dit scherm kun je ook direct vaste of flexibele pauzes instellen en uitzonderingen op uw openingstijden maken.